Tandarts onder narcose

Angst voor de tandarts is erg vervelend, maar u bent zeker niet de enige die er last van heeft. Het is zelfs de meest voorkomende fobie in Nederland. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van patiënten met angst  en hebben al veel mensen van hun angst afgeholpen. Maar als uw angst echt extreem is kunnen we de behandeling ook onder narcose uitvoeren. Zo lossen we problemen op, zonder dat u er iets van merkt.

Zo werkt een tandartsbehandeling onder narcose

Een anesthesioloog zal u onder narcose brengen. Dit is een arts die hierin is gespecialiseerd. De tandarts en/of mondhygiënist voert de behandeling aan uw gebit vervolgens uit. Tijdens de behandeling blijft de anesthesioloog aanwezig en hij zorgt ervoor dat u in slaap blijft. Nadat de behandeling is afgerond wordt u weer wakker gemaakt. U heeft niks van de behandeling meegekregen en wordt zonder pijn wakker.

Tanden of (verstands)kiezen trekken onder narcose

Ziet u erg op tegen het trekken van een tand of (verstands)kies? Ook deze behandeling kunnen wij onder narcose uitvoeren. Zo bent u af van de pijn, zonder dat u de behandeling bewust meemaakt.

Veelgestelde vragen over narcosebehandelingen

Wat kost een tandartsbehandeling onder narcose?

De prijs van een tandartsbehandeling onder narcose is afhankelijk van de behandeling. Neem contact met ons op en wij geven u graag een indicatie van de kosten.

Kunnen kinderen ook onder narcose behandeld worden?

Ja, dat kan. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen onder narcose behandeld worden.

Mag ik na de behandeling meteen naar huis?

Ja, meestal kunt u een half uur nadat u wakker bent weer naar huis. Het is fijn als iemand u even ophaalt, want u mag na de behandeling zelf niet rijden.