Angsttandarts Utrecht

Angst voor de tandarts is in Nederland de meest voorkomende fobie. Als u bang bent voor de tandarts bent u dus zeker niet de enige. Ook niet in onze praktijk. Wij behandelen regelmatig angstige patiënten en houden hier graag rekening mee. Onze ervaren tandartsen en mondhygiënisten weten hoe ze u op uw gemak kunnen stellen en passen de behandeling voor u aan. Bovendien kunnen we u volledig pijnloos behandelen.

Aangepaste behandeling bij angst voor de tandarts

Geef het bij ons aan als u angstig bent. Wij zullen er dan alles aan doen om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Dat doen we bijvoorbeeld op deze manier:

  • We nemen de tijd en luisteren goed naar u
  • Als u wilt leggen we bij elke stap uit wat we gaan doen
  • We zorgen voor een pijnloze behandeling
  • U wordt behandeld door een tandarts en/of mondhygiënist die regelmatig angstige patiënten begeleidt en behandelt
  • Bij extreme angst kunt u onder narcose worden behandeld in onze praktijk

Het is ook mogelijk om bij uw eerste bezoek alleen even kennis te maken, zonder dat we u behandelen.

Altijd op dezelfde, vertrouwde plek

Bij Tandheelkundig Centrum Utrecht kunt u voor vrijwel alles rondom uw gebit terecht. De mondhygiënist, tandarts en tandtechnicus vindt u allemaal onder één dak. Zo ziet u telkens dezelfde vertrouwde gezichten en kunnen uw behandelaren goed met elkaar overleggen.

Bezoek de angsttandarts van Tandheelkundig Centrum Utrecht

Pijnloos behandelen door nieuwe technieken

Vaak is angst voor de tandarts ontstaan door een vervelende ervaring in het verleden. Het is goed om te weten dat er inmiddels heel veel is veranderd in de tandheelkunde. De gebruikte technieken zijn sterk verbeterd, waardoor vrijwel elke behandeling pijnloos kan worden uitgevoerd. Bij Tandheelkundig Centrum Utrecht gebruiken we de nieuwste technieken en apparatuur, waardoor uw behandeling zo comfortabel mogelijk is.